Sun Shark Bomber

Model/varenr.: GW56-12
Sun Shark Bomber

The Sun Shark Bomber er en slank atmosfærisk fly, der er i stand til at feje ned fra himlen og sprængning jordmål med sin potente nyttelast. Bygget langs et design mønster modificeret fra dette fly, den Razorshark Strike Fighter giver afkald en Interceptor Drone ind for yderligere manøvrering raketmotorer, og det handler pulsen bombe generator for en frygtindgydende quad ion tårn.

The Sun Shark Bomber kit, som også kan bruges til at lave Razorshark Strike Fighter, viser den elegante design af Tau i al sin herlighed. Dens forreste vingespidser er vippet nedad, som er dens stabilisatorer, og disse er forbundet på en måde, der rammer enten en quad-ion revolver eller en puls bombe generator. Detaljer omfatter Air kaste insignier modelleret på toppen af modellen, og en vifte af metal paneler, grill og to motorer placeret på hver side af næsen. Der er også ekstra detalje som lys og en antenne. Andre våben indstillinger omfatter en twin-linked ion riffel, burst kanonen, missil pod, netværksbaserede markerlight, søgende missiler, samt to Interceptor Drones, der er forankret inden for de vinger, men som kan blive afbrudt.

Denne multi-del plastic kit indeholder 51 dele og en Tau transfer ark med til at gøre enten en Sun Shark Bomber eller Razorshark Strike Fighter.

Dette sæt leveres umalet og kræver samling

360,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: