Vindication

Model/varenr.: ONB0100

Vindication (tidligere kendt som Epoch: The Awakening) er en strategisk, fantasibaseret rejse på dit bord for 2-5 spillere. Spilletiden er 15-30 minutter pr. spiller.

Kastet over bord for at være en generel plage, skylder du i land på en fjendtlig ø-gruppe - helt alene med intet andet end åndedrættet i dine lunger og en ubøjelig ånd.

Gennem avanceret ressourcestyring, områdekontrolog og valg af freeform action, tilføjer du ledsagere til dit hold, erhverver bizarre relikvier, opnår potente karaktertræk og besejrer en række usædvanlige monstre med det endelige mål at mestre heroiske egenskaber - og genvinde din ære.

Du kan udføre 3 handlinger på hver tur i den rækkefølge, du føler er mest fordelagtig: aktiver en ledsager, rejse til et nyt sted og interagere med en kortplade. Mange handlinger kræver brugen af ​​din indflydelse for at få attributter i et unikt heroisk attribut-alkymisystem, som bruges til at få spillets mest magtfulde belønninger. For eksempel kan du meditere på en bjergtop for at få inspiration. Du kan træne i et fort for at få styrke. Men så kan du kombinere din inspiration og styrke for at få modet (inspireret styrke), som giver dig mulighed for at udføre en bounty hunt.

Der er karakteristiske slutspiltriggere, der kan påvirkes gennem gameplay, over 72 unikke kortevner, der kan slås sammen på usædvanlige måder til potente kombinationer og frisk placering af fliser hvert spil for høj replayability.

 

Antal spillere: 2-5
I alderen: 14+
Spilletid: 15-30 minutter pr. spiller
Sprog: Engelsk

599,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 3,546 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: