Tiny Epic Quest

Model/varenr.: GLGTEQ

"En verden af ​​fred er blevet slået ned ved åbningen af ​​en vild portal fra goblin-riget. Nasty goblins hælder ind i de fredelige lunde landsbyer i elleve verden og sætter riget i brand. Nu skal du heltene søge i orden for at rette dette forkert. Der er to veje til sejr: lukker portalen eller slår alle goblins. Hvilken vil du vælge? Uanset hvad vil dine quests blive hjulpet ved hjælp af den overlevende svampemusik - og ved de episke ting, som er gået tabt i rigets dybe fangehuller. Verden slutter hurtigt, så du skal handle hurtigt for at redde det, men du skal også vide, hvornår lykken vil løbe ud ...

I Tiny Epic Quest starter spillerne et sandboxeventyr, der minder om gamle Nintendo-spil som The Legend of Zelda og Final Fantasy. Hver spiller styrer et band med tre elleve helte, der stræber efter at redde verden og den hellige svampemusik fra de indtrængende goblins.

Hver runde er opdelt i to faser: dag og nat. I løbet af dagen rejser spillere vidt og bredt, besøger landsbyer for at erhverve opdrag, monumenter for at lære magtfulde magi, svampe lunde at søge vejledning og forræderiske steder på jagt efter artefakter! At erhverve artefakter styrker heltene med unikke evner; dette kan forbedre en heltes bevægelse eller kamp, ​​eller deres evne til at lære magi eller mildne skadelige terninger ruller.

Heterne skal rejse til fods, med hest, flåde, båd og gryphon for at komme overalt, de skal gå for at tilfredsstille deres missioner - eller at placere sig selv for hvad nat giver. Da hver form for bevægelse er forskellig og begrænset, skal spillerne tage omhyggeligt hensyn til rejsen, og hvordan de rejser, hvis de ønsker at nå alle deres mål.

I løbet af natten skal spillerne stå over for udfordringen i deres quests og beslutninger ved at kaste terninger, håbe på lykke og vide, hvornår de skal holde op. Vil du trykke på? Eller er det tid til at redde dine fremskridt og hvile? I morgen er en ny dag.

Spillet slutter, når portalen er lukket, eller alle goblins er blevet udryddet. Den spiller, der har erhvervet flest sejrspoint ved at dræbe goblins, lære staver og færdiggøre quests bliver kronet vinderen! "

199,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: