Thunderstone Quest

Model/varenr.: AEG6261

Thunderstone vender tilbage med Thunderstone Quest. Rekruttere dine helte, arm dit parti, så besøg fangehullet - og fangehullet har nye farer, der ikke ses i tidligere Thunderstone-udgivelser. Helt nye dungeonfliser skaber nye udfordringer og belønninger, når du udforsker dybere og dybere i fangehullet. Hver quest giver nye fangehuller samt nye side eventyr!

Thunderstone er et fantasy deckbygningsspil. Hver spiller starter med et grundlæggende kortkort, som de kan bruge til at købe eller opgradere til andre, mere kraftfulde kort. Thunderstone Quest bringer nye spiltilstande til bordet. Spillet vil fortælle en bestemt historie med en række forudindstillede dungeonfliser, monstre, helte og understøttelseskort. Hver vil komme med en serie mini-eventyr og et historiehæfte, der fortæller spillerne, hvad der sker, når de skrider frem gennem scenarierne.

Når spillerne har gennemført questene, vil de kunne nyde den fantastiske afspilningsværdi med det tilgængelige udvalg af monstre, helte og supportkort samt de nye dungeonfliser ved at vælge tilfældige opsætninger inden starten af ​​spillet. Bortset fra helte som troldmænd, krigere, rogues og clerics, vil kort indeholde forsyninger, at helte har brug for som våben, magi, ting eller lys for at nå længere ind i fangehullet.

549,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: