The Crew: The Quest for Planet Nine (Dansk)

Model/varenr.: LPFI7505

Kalder alle astronauter! Forskerne har udtalt, at der findes en mystisk, niende planet i udkanten af vores solsystem. Trods deres gæve indsats, har de endnu ikke kunne bevise dens eksistens. Hop ombord på rumskibet, og find ud af – en gang for alle – om det er ren science fiction eller om den Niende Planet virkelig findes!

I dette samarbejds-stikspil skal I klare 50 forskellige missioner. Men det lykkes kun hvis I virkeligt samarbejder og har en god holdånd! Vil I udholde udfordringerne og udføre missionen, skal kommunikationen være på plads – men i det ydre rum er det lettere sagt end gjort…

The Crew er et samarbejds- og missionsbaseret stikspil. Hvad betyder det?

Samarbejde

I enten vinder sammen eller taber sammen. Sejrens sødme smages kun, hvis I alle klarer jer godt og hjælper hinanden hvis det modsatte er sandt.

Missionsbaseret

Jeres eventyr strækker sig over 50 forskellige missioner med hver deres sejrskriterier, der kan spilles efter hinanden, som én, sammenhængende historie. Man kan dog også sagtens spille missionerne ude af rækkefølge. Missionerne kan findes i logbogen efter denne regelbog.

I vil nok ikke nå at spille alle missionerne på én gang. Derfor er det smarteste, hvis samme gruppe mødes flere gange, og klarer missionerne lidt efter lidt. De første få missioner tager sjældent mere end fem minutter. De senere missioner er markant sværere, og vil derfor tage desto længere tid at gennemføre.

Stikspil

Alle kortene uddeles til “The Crew” (spillerne), som så, på skift, lægger et af sine kort, forsiden opad, på midten af bordet. Når alle spillere har spillet et kort, udgør bunken et “stik”. Spilleren der lagde det højeste kort, vinder stikket, såfremt at kortet har samme kulør som det først lagte kort.

Der er fem kulører: lyserød, blå, grøn, gul og raketkort. Du skal altid spille et kort af samme kulør som det først lagte. Undtagelse: Hvis ikke du har et kort af samme kulør, må du gerne spille et kort af en anden kulør.

 

Antal spillere: 3-5
I alderen: 10+
Spilletid: 20 minutter
Sprog: Dansk, svensk og engelsk (Logbog dog kun på engelsk)

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm

  • 1 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

129,00 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Vægt: 0,33
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: