Stroganov

Model/varenr.: 492872

I det 16. århundrede begyndte Rusland at ekspandere mod øst for at udvikle de store vidder i Sibirien. Denne fase i historien er tæt forbundet med navnet "Stroganov".

I spillet Stroganov forsøger spillerne at samle de bedste pelse for at opnå rigdom og berømmelse, mens de bevæger sig gennem de enorme vidder, som Sibirien er. De rejser gennem Sibirien om foråret, sommeren og efteråret, før de vender hjem hver vinter. Efter fire år (runder) vinder den spiller, der har udnyttet sine handlinger bedst og samlet flest sejrspoint.

Hvert år skal spillerne bevæge sig østpå gennem landskabet. De kan bruge heste, hvis de ønsker at rejse længere. Når de er kommet længere frem, kan de foretage en grundlæggende handling, f.eks. at handle eller samle pelse eller mønter. Endelig kan de foretage mere avancerede handlinger som f.eks. at besøge en landsby, opstille en yurt, tage et zarønske (kort), opstille en jagthytte eller købe en landskabsmark. Alle disse handlinger - kombineret med udforskning og lidt historiefortælling undervejs - giver spillerne sejrspoint i slutningen af spillet.

Hver vinter vender spillerne hjem til Tyumen for at forberede sig på et nyt år.

Efter fire år slutter spillet, hvorefter spillerne scorer sejrspoint baseret på at have samlet de rigtige landskabsfliser, opfyldt zarens ønsker, bygget jagthytter, samlet pelse og meget mere.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 12+
Spilletid: 90 minutter
Sprog: Engelsk

279,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 2,2 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: