Star Wars: Dark Side Rising

Model/varenr.: USODC129000

Dette er et samarbejds kort- og terningespil inspireret af begivenhederne, der fører op til og gennem Star Wars: A New Hope.

I spillet skal spillerne arbejde sammen for at rekruttere oprørere og forhindre konstruktionen af det ultimative våben, den originale Dødsstjerne. Hver spiller starter med et individuelt bræt, der angiver den rebel-celle, de fører: Intelligens, lederskab, support eller taktisk. Spillerbordene viser Base of Operations - Tatooine, Alderaan, Yavin 4 eller Lothal - og holdleder (startkarakter) for hver spiller: Captain Cassian Andor, Leia Organa, Luke Skywalker og Hera Syndulla.

Spillere skal koordinere bestræbelserne på at rekruttere ikoniske karakterer, såsom C-3PO, R2-D2, Obi-Wan Kenobi, Admiral Raddus og Han Solo, og organisere deres celler for at modvirke imperiets fremgang til galaktisk dominans.

Hovedbrættet har et specialdesignet 3D Darth Vader-buste, der kommanderer de kejserlige operativer og handlinger med ordrer om at udslette oprørerne og gøre Dødsstjernen operationel. I mellemtiden skal spillerne være sammen med styrken i et løb mod tiden, da de dirigerer deres rebelindsats på forskellige steder i galaksen, herunder Scarif, Eadu og Jedha. For at genoprette friheden i galaksen, skal oprørerne besejre nok tilstrækkeligt med fjendtlige agenter, før Imperiet enten kan afslutte opførelsen af ​​den dødelige rumstation eller eliminere for mange af rebellernes aktiver.

Indhold:

  • 1 specialdesignet Darth Vader-buste
  • 1 Death Star-bræt med 6 komponenter
  • 51 aktivkort
  • 4 Operationsbase / Rebel celle spillertavler
  • 17 skulpturer
  • Mission og Alliance tokens
  • Tællere til skader og Operation

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

349,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,954
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: