Rurik: Dawn of Kiev

Model/varenr.: PKR1300

Rurik: Dawn of Kiev er et Euro-style-spil, omhandlende et østeuropæisk rige fra det 11. århundrede. Spillet indeholder area-control, ressourcestyring og en ny spilmekanik: "auktionsprogrammering."

Du er en af de potentielle efterfølgere af tronen efter din far - Vladimir den Stores - død, i 1015. Folket sætter stor pris på en godt afrundet leder, så du skal etablere din arv ved at opbygge, beskatte, kæmpe og udføre store gerninger. Vil du vinde over folks hjerter og blive den næste hersker over Kievan Rus?

Rurik bringer livet til Kievan Rus' gamle kultur med spildesign af den russiske designer Stanislav Kordonskiy og illustrationer af den ukrainske kunstner Yaroslav Radeckyi.

I Rurik byder spillere åbent åbent på handlinger med deres rådgivere. Stærkere rådgivere giver større fordele, på bekostning af at de udfører deres handling senere end de andre. Omvendt tjener svagere rådgivere mindre fordele, men udfører deres handling hurtigt. Denne planlægningsmekanisme ("auktionsprogrammering") tilføjer en sjov spænding til spillet.

 

Spillere: 1-4

Alder: 13+

Tid: 60-120 min

Sprog: Engelsk

549,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,044
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: