Root

Model/varenr.: LED01000

Root er et spil af eventyr og krig hvor 2 til 4 spillere kæmper for kontrol med en stor ørken.
Den skændige Marquise de Cat har grebet det store skov, hensigt om at høste dets rigdom.
Under hendes regel har de mange skabninger i skoven bundet sammen. Denne Alliance vil søge at styrke sine ressourcer og undergrave kattenes regel. I denne indsats kan Alliancen udnytte hjælp fra de vandrende Vagabonds, som er i stand til at bevæge sig gennem de farligere skovstier. Selv om nogle kan sympatisere med Alliancens håb og drømme, er disse vandrere gamle nok til at huske de store rovfugle, der engang kontrollerede skoven.
I kanten af ​​regionen har den stolte, skælvende Eyrie fundet en ny kommandant, som de håber vil føre deres fraktion for at genoptage deres gamle fødselsret.
Scenen er sat til en konkurrence, der bestemmer skæbnen for det store skov. Det er op til spillerne at bestemme hvilken gruppe i sidste ende vil slå rod.

Root repræsenterer det næste trin i vores udvikling af asymmetrisk design. Ligesom Vast: Crystal Caves, har hver spiller i Root unikke muligheder og en anden sejrstilstand. Nu, ved hjælp af smukke, flerbrugskort har et virkelig asymmetrisk design aldrig været mere tilgængeligt.
Kattene spiller et spil motorbygning og logistik, mens de forsøger at polere den store ørken. Ved at samle træ kan de producere værksteder, tømmermøller og kaserne. De vinder ved at bygge nye bygninger og håndværk.
Eyrie mønstre deres høge for at tage skoven tilbage. De skal fange så meget territorium som muligt og bygge rooster, før de kollapser tilbage i skævhed.

Alliancen gemmer sig i skyggerne, rekrutterer styrker og rukker konspirationer. De begynder langsomt og bygger op imod en dramatisk forsinket spilletilstedeværelse - men kun hvis de kan klare at holde de andre spillere i kontrol.
I mellemtiden spiller Vagabond alle sider af konflikten for deres egen vinde, mens de gemmer en mystisk søgen. Udforsk brættet, bekæmp andre fraktioner og arbejde for at nå dit skjulte mål.
I Root driver spillerne fortællingen, og forskellene mellem hver rolle skaber et uovertruffen niveau af interaktion og replayability. Leder Games inviterer dig og din familie til at udforske den fantastiske verden af ​​rod!

Antal spillere: 2-4
I alderen: 10+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Engelsk

339,00 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Vægt: 1,921
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser
17/08/2019

Super godt spil, men ikke det nemmeste at gå til. Hver faktion spiller forskelligt, så der er en del at holde styr på de første par gange man spiller. Det er dog mega fedt med et spil, som er så asymmetrisk, hvor det fungerer så godt.

Tilføj anmeldelse: