RONE (Second edition)

Model/varenr.: GRFRON02

RONE er et strategisk post-apokalyptisk kortspil, der er sat i en mørk verden, hvor folk kæmper for at tage deres plads tilbage efter en global atomkrig udslettet alle resultater fra menneskeheden, og alt det, der var tilbage, var kun en håndfuld nyttige ressourcer. Deltag i den globale krig og rekruttere soldater, kampmaskiner, kraftfulde hybrider eller enorme mutanter i din hær. Udrust dine tropper med de bedste tilgængelige teknologier og vis alle dine fjender, som er herskeren i den nye ordre.
Spillere er repræsenteret i spillet af deres helt og bruger deres kort i et forsøg på at ødelægge alle kort fra modstanderens dæk. Antallet af kort i dækket er forbundet med antallet af helbredspunkter i spillerens helt. For hvert skadespunkt, som helten modtager, skal spilleren ødelægge et af deres kort. Når en spiller taber alle kort fra deres dæk og hånd, taber de spillet.
RONE bruger unikke mekanismer (360 ° rotationssystem af kort, genbrugssystem mv.) Der skaber et velafbalanceret system, hvor hver fejlagtige bevægelse eller uplanlagte handling kan føre til en spillers nederlag. Hver beslutning er tæt koblet, og selv en lille beslutning kan helt ændre løbet af spillet. Spillere skal finde en balance mellem at investere i spilkontrol, som gør det muligt for dem at spille kort mere effektivt eller investere i at dræbe fjendens helt, hvilket er det primære mål.
Tidspunktet for angreb, kort aktivering, kirkegård ledelse og taktiske beslutninger er de rigtige nøgler til sejr.

Indhold:

360 spillekort
4 ressourceopkald
10 skader / sundhedstegn
6 melee attack tokens
6 ranged attack tokens
regelsæt
Omfatter 6 eksklusive kort oprettet fra kickstarteren!

Antal spillere: 2-4
I alderen: 14+
Spilletid: 35-45 minutter
Sprog: Engelsk

399,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: