Rocketmen

Model/varenr.: 50868

De har etableret deres imperier af banebrydende innovation og nye teknologier på en temmelig uanseelig planet, der kredser om en ret gennemsnitlig stjerne. Mange års hårdt arbejde og en fast dedikation til deres klare vision om at se længere end den menneskelige civilisations daglige slid og pligter har cementeret deres ry som forfædre for den fremtidige menneskehed. I al hemmelighed har de aldrig holdt op med at drømme om det, som alle deres iværksætteraktiviteter og gerninger er baseret på - at nå stjernerne. Nu er tiden kommet for dem til at tage endnu et stort skridt for menneskeheden, nemlig at gøre solsystemets yderområder til vores hjem. Kun én af dem vil gå over i historien som den første udforsker af rummet og som en person, der virkelig har trænet sin vilje og kraft i overensstemmelse med de fede ord: citius, altius, fortius - hurtigere, højere, stærkere.

Fordyb dig i et hæsblæsende kapløb til den sidste grænse: rummet. Rocketmen er et deckbuilding brætspil med hurtige beslutninger og taktiske valg og giver dig følelsen af at sidde på forsædet i et teknologisk vidunderligt spektakel om udforskning af rummet. Det er op til dine evner og dine færdigheder inden for ressourceforvaltning at afgøre, hvilken slags virksomhed der vil være mest egnet til at bane vejen til Jordens himmelske naboer. Det er ligegyldigt, om det skulle være en satellit i lavt kredsløb om Jorden eller en bemandet base med kurs mod den røde planet; planlæg din mission omhyggeligt, udrust dine rumfærger og raketter snedigt, men tøv ikke, når din mavefornemmelse fortæller dig, hvornår det er tid til at affyre!

Universet kan vente på dig i al evighed. Det gør dine modstandere ikke!

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 4 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm
219,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,56
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: