Rivals for Catan

Model/varenr.: MFG3131

Rivals for Catan er en genimplementering af Catan som kortspil.

Rivals for Catan blev frigivet på tysk i september 2010 på 15-årsdagen for det originale kortspil. En engelsk udgave blev udgivet i fjerde kvartal af 2010. Designeren af ​​spillet, Klaus Teuber, har oplyst, at han fuldstændigt omarbejdede mange af det originale kortspils mekanikker for at gøre det lettere for nye spillere at spille det.

Hver spiller portrætterer en prins for Catan, udvikler deres individuelle provinser og konkurrerer om at opbygge en mere succesrig provins end deres modstander. Den grundlæggende spiltilstand ligner det originale Catan-kortspil, hvor spillerne udvider deres provinser ved at bygge bygder, der er forbundet med veje. Spillere kan også bygge udvidelser i deres bygder, der hjælper dem på forskellige måder, eller opgradere deres bosættelser til byer. Det giver muligheden for at bygge flere udvidelser. Man bygger tilføjelser ved brug af ressourcer, ressourcer som akkumuleres i hver tur. De trækkes kort hver tur for at genopfylde deres hånd. Spillerne kan også bruge handlingskort, der direkte påvirker deres egen provins eller deres modstanders provins.

Rivals for Catan har en mindre aggressive stil med handlingskort, end der findes i det originale Catan-kortspil. Derfor kan alle handlingskort bruges fra begyndelsen af ​​spillet i modsætning til i det originale kortspil.

Måder at spille:
Det indledende spil fokuserer på det grundlæggende i kortspillet og indeholder gameplay, der er mere passende for nykommere. Dette spil spilles til 7 sejrpoint og inkluderer 36 udvidelseskort i fire stakke. Denne spillestil bør tage begynderspillere 25 til 30 minutter at spille.

Tre temaspil tilføjer flere regler, udvidelser og mere aggressive kort. Disse temaspil kan spilles individuelt eller kombineres for at spille en variant kaldet "The Duel of the Princess." Hvert temaspil tilføjer 24 udvidelses- og begivenhedskort til kortene fra det introduktionsspil, som er placeret i to stakke adskilt fra kortene fra det indledende spil. Når du spiller et temaspil, bliver spilletiden mellem 45 og 60 minutter.

Tema:
Temaet The Rivals for Catan er ikke længere kun begrænset til middelalderens feudale æra som det originale Catan-kortspil. Introduktionsspillet skildrer de meget tidlige år i Catans verden, mens hvert temaspil finder sted i gradvist senere tidsaldre. Disse epoker er kendt som "The Era of Gold", "The Era of Turmoil" og "The Era of Progress."

Tilhører Catan-serien.

 

Antal spillere: 2
I alderen: 10+
Spilletid: 45-120 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,455
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: