Power Grid: Middle East/South Africa

Model/varenr.: Rio570

Power Grid: Middle East/South Africa indeholder et par maps til udvide dit Power Grid med

• I årtier har der været en overflod af olie i Mellemøsten. I den nærmeste fremtid truer den såkaldte "peak oil" dette område: Dette er tidspunktet, hvor mængden af olie fra ​​oliebrøndene begynder at falde. Nogle lande i denne region har allerede atomkraftværker, og dette antal vil stige i fremtiden, i takt med at mængden af ​​olie fra brøndene mindskes. Mest sandsynligt vil andre energikilder også spille en rolle, såsom genanvendelse af plastaffald.

Spillerne starter spillet med en for stor forsyning med olie. Derudover har spillerne adgang til masser af naturgas (ved hjælp af kul-tokens fra basisspillet) og et par solcelleanlæg (de grønne kraftværker). I starten af ​​spillet kan spillerne imidlertid ikke købe atomkraftværker eller affaldskraftværker.

I trin 2 løber man tør for ​​olie og naturgas. Der bliver der tilgængeligt at få både atomkraftværker og affaldskraftværker som alternativer. Derved tvinges spillerne i midten af ​​spillet til at justere deres kraftværksstrategi.

• Energiforsyningen i Sydafrika udføres næsten udelukkende af en enkelt kilde, som er den syvende største energileverandør i verden målt mod produktion af energi. Omkring 90% af energien produceres i kulkraftværker. Derudover bruger Sydafrika et par kernekraftværker og både vand- og vindøkologiske kraftværker.

På grund af dens størrelse forsyner den også halvdelen af ​​resten af ​​Afrika med energi. Således indeholder spillebrættet seks internationale strømforbindelser og meget tilgængeligt kul.

Denne udvidelse kræver grundspillet for at kunne spilles.

Antal spillere: 2-6
I alderen: 12+
Spilletid: 120 minutter
Sprog: Engelsk

119,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: