Power Grid Deluxe

Model/varenr.: 506RGG

 Power Grid deluxe: Europa / Nordamerika er et selvstændigt spil i Power Grid universet.

 
For 10-årsdagen for den meget vellykkede spil Power Grid præsenterer vi denne nye deluxe version, herunder helt nye komponenter. Vent et kæmpe dobbeltsidet spillebræt præsentere Europa og Nordamerika, nyligt tilpassede trædele og en hel dæk af nye kraftværker, hvoraf nogle bruger naturgas i stedet for skrald. Nye oversigt kort til ressourcen refill forbedre spillet. En spændende ny to spillere erfaring er også tilføjet - "Against Trust"!
 
Spillet er stadig Power Grid, med alle de spændende auktioner, de nerve-wracking ressource spekulationer, by netværk og konkurrencen blandt spillerne, hele vejen til den stramme spillet slutter med flere spillere kæmper om sejren.
 
Målet med Power Grid Deluxe er at levere de fleste byer med strøm, når nogen netværk når en forudbestemt størrelse. Spillere markere allerede eksisterende ruter mellem byer for tilslutning, så byde mod hinanden for at købe de kraftværker, de har brug for til magten disse byer. Men som kraftværker er købt, bliver nyere, mere effektive anlæg til rådighed, så ved blot at købe, er du potentielt giver andre adgang til overlegen udstyr.
 
Hvad mere er, skal spillerne erhverve de ressourcer (kul, olie, naturgas og uran) er nødvendige til magten sagde planter (undtagen de "vedvarende" vindmøllepark planter, der ikke kræver brændstof), hvilket gør det en konstant kamp for at opgradere dine planter til maksimal effektivitet, mens du stadig bevarer nok rigdom til hurtigt at udvide dit netværk til at få de billigste ruter.
475,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: