Orbis

Model/varenr.: ASMSCORB1US

Orbis er et taktisk spil af verdensudvikling og strategisk ressourceforvaltning, hvor spillerne tager gudernes roller til at skabe deres bedste universer. Udnyttelse af lande, der er tabt i aetheren, akkumulerer spillere tilbedere til at bruge på endnu mere frugtbare lande - hvoraf nogle giver spilleskiftbonuser. Nøglen til sejr ligger i at have de fleste Creation Points i slutningen af ​​spillet!

På din tur skal du tage en flise fra enten de ni regionfliser i midten af ​​bordet ELLER de tilgængelige gudfliser (kun én gud flise kan tages pr. Spiller i hele spillet). Hver gang du tager en Region-flise, tilbydes tilbedere af samme farve som flisen taget på tilstødende fliser, hvilket gør fliserne bagved mere tiltrækkende til den næste spiller. Restriktioner gælder for Region-flis placering, hvilket gør hver beslutning hårdere end den sidste!
I løbet af kun femten runder slutter spillet, når alle spillere har lavet deres univers, på hvilket tidspunkt Creation Points beregnes, bonusser tildeles og en vinder er kronet. Smukt enkelt, men alligevel rig på strategi, er Orbis et andet spil hver gang du spiller det.
Bliv den bedste gud og håndværk dit mest velstående univers!
349,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,099
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: