Notre Dame

Model/varenr.: 26994RVN

Spillerne er overhoveder for indflydelsesrige familier i Paris i slutningen af ​​1300-tallet. I skyggen af ​​Notre Dame-katedralen konkurrerer spillerne om velstand og omdømme. Hver familie kontrollerer en af ​​de 3-5 bydelle, som omgiver stedet for Notre Dame. Hver spiller forsøger at fremme magten og prestigen for sin familie gennem smart brug af handlingskort, men sanktioner bliver lagt på dem, som ikke tager sig af sundheden for de mennesker, der bor i deres bydel . Den spiller, der har mest prestige i slutningen, er vinderen.

Spillerne er velstående parisere i det 14. århundrede, der ønsker at forbedre byens kvarterers betydning og udseende omkring den berømte Notre Dame-katedral. Det primære spilkoncept er originale, men enkle spil af kort som spillerne bruger til permanent at forbedre deres indflydelse i kvartalet. I hver runde skal spillerne træffe valg, som kan have store konsekvenser. Hvis man træffer en beslutning, så kan den anden ikke gøres. Når man koncentrerer sig om et aspekt, betyder det automatisk at man må ignorere et andet, hvilket frem for alt kan blive særligt farligt  - da pesten gradvist nærmer sig...

Efter 9 spændende runder og ca. 75 actionfyldte minutter er Notre Dame forbi. Den spiller, der har fået mest ud af sine kort og har fået de mest prestigefyldte point, er vinderen.

 

Antal spillere: 2-5
I alderen: 10+
Spilletid: 45-75 minutter
Sprog: Engelsk

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: