Meeples & Monsters

Model/varenr.: AEG7055

Den fredelige by Rowan er omgivet af farlige monstre. Det er op til borgerne at befæste byen, uddanne krigere, præster, riddere og magikere for at forsvare Rowan i Meeples & Monsters!

Meeples & Monsters er en stor, smuk bag-building engine builder af designeren Ole Steiness (Champions of Midgard m.fl.). Dybde, genspilbarhed, smukke komponenter og et stænk af meeple-humor vil få dig til at komme tilbage for "bare et spil mere" spilaften efter spilaften!

I løbet af en spillers tur trækker de meeples ud af deres pose og bruger disse meeples til at udføre forskellige handlinger på brættet. Disse handlinger omfatter opgradering af dine meeples, tilføjelse af nye meeples til din pose, bekæmpelse af monstre, undersøgelse af tårne eller endda opgradering af byen, hvilket giver spillerne endnu flere muligheder i fremtidige træk. Når en spillers tur er slut, lægges alle de meeples, de har trukket, på "lodging"-delen af spillerens bræt.

I løbet af spillet scorer spillerne sejrspoint ved at besejre monstre, fuldføre opgaver og undersøge tårne. I slutningen af spillet får spillerne yderligere sejrspoint ved at bekæmpe bossmonstre og ved at gennemføre quests. Spilleren med flest sejrspoint vinder!

Antal spillere: 2-4
I alderen: 14+
Spilletid: 45-60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

389,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,87 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: