Lorenzo Il Magnifico

Model/varenr.: CC260

En af de mest magtfulde og entusiastiske mæcener i den italienske renæssance var Lorenzo de' Medici, også kendt som "Lorenzo il Magnifico" (Lorenzo den Storslåede).

I Lorenzo il Magnifico indtager hver spiller rollen som overhovedet for en adelig familie i en by i den italienske renæssance for at opnå mere prestige og berømmelse - dvs. sejrspoint (VP) - end nogen anden. For at gøre dette sender du dine familiemedlemmer til forskellige områder i byen, hvor de kan opnå mange resultater. Et sted får de nyttige ressourcer, et andet sted får de udviklingskort, der repræsenterer nyerobrede områder, sponsorerede bygninger, påvirkede personer eller opmuntrede foretagender, og et andet sted aktiverer de virkningerne af deres kort.

Familiemedlemmer er ikke identiske. I begyndelsen af hver runde kaster du tre terninger for at bestemme deres værdi. Du skal vælge omhyggeligt, hvor du vil sende dine mest værdifulde familiemedlemmer hen ...

Du kan få VP på flere måder, og du skal også være opmærksom på dine relationer med kirken. Spillet er opdelt i tre perioder, der hver består af to runder; i slutningen af hver periode skal spillerne vise deres tro, og den, der ikke har bedt nok, vil blive straffet hårdt. Efter seks runder beregner du din endelige score, og den spiller med flest VP vinder.

Inkluder udvidelserne:

  • Famiglie del Rinascimento (Houses of Renaissance)
  • La Congiura dei Pazzi (The Pazzi Conspiracy)

Antal spillere: 2-5
I alderen: 12+
Spilletid: 90 minutter
Sprog: Italiensk, Engelsk, Spansk, Tysk og Fransk

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakke Purple - Standard European-sized Sleeves, 62 x 94 mm

  • 4 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

479,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,487 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: