Jórvík - Dansk

Model/varenr.: VEN7375

I 866 erobrerede danske og norske vikinger en engelsk by, som i det følgende århundrede udviklede sig til at være Englands næstmest folkerige. En af de mange nordmænd, som på den tid regerede over byen hed Erik Blodøkse. Vikingerne kaldte byen og det omkringliggende land Jórvík. I dag kender vi byen som York.

I spillet Jórvík overtager spillerne vikinge jarlernes roller. De samler prestigepoints ved at handle med varer, afholde store festmåltider, finansiere togter, igangsætte håndværkere og ansætte soldater til at forsvare byen mod tilbagevendende invasioner. Spilleren med flest prestige point vinder.

Spillet er et omdesign af Die Speicherstadt (2010). I dette spil erhverver spillerne kort fra et kort dispay gennem et enkelt, men alligevel genialt, workerplacement- og bidding-mekanisme for at opbygge deres handelsimperier. Jórvík inkluderer to versioner: Et basisspil, der svarer til Die Speicherstadt, og et avanceret spil, der svarer til Die Speicherstadt, inklusive dens udvidelse Kaispeicher.

Antal spillere: 2-5
I alderen: 10+
Spilletid: 60-90 minutter
Sprog: Dansk, norsk, svensk og finsk

239,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,383
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: