Heroes of Land, Air & Sea

Model/varenr.: GLGHLAS01

Heroes of Land, Air & Sea er et 4x-stil brætspil med miniaturer, der fortæller den episke fortælling om orker vs. mennesker, dværge vs alver, kæmpende kongeriger og de personer, der vender krigets tidevand.

Spillerne styrer en af ​​disse klassiske fraktioner, der konkurrerer om at udvide deres rige til nyt territorium. Selv de største kongeriger begynder som små townships, derfor starter spillere med kun et grundlæggende rådhus, et par peoner og en enkelt kriger. Derefter skal spillerne udforske området omkring dem, opbygge deres arbejdsstyrke, befæste deres hær og udvikle deres rige - alt gennem omhyggeligt valg af valg, udnyttelse, krig og ressourceforvaltning.

Som spillere når milepæle i udviklingen af ​​deres rige, får de adgang til mange fordele. Peons bliver krigere, krigere bliver magtfulde helte, og byens haller bliver til sidst slotte. Spillere får adgang til vand, og endda luft, skibe og væsner. Ombordstigning af disse skibe og væsner med dine enheder muliggør hurtigere rejse på tværs af det store spilbræt og til positionering af hærer for kraftfulde angreb.

Krig i Heroes of Land, Air & Sea har et omkostnings / belønningssystem omhyggeligt detaljeret på taktikkort, hvorfra spillere skal hemmeligt vælge. Tilgængeligheden af ​​disse taktikkort afhænger af de enheder, der deltager i krigen. Det er her, at spillerne laver deres wits og arv i et forsøg på at udrydde hinanden. For som vi alle ved, "historien er skrevet af sejrerne".

Heroes of Land, Air & Sea også prale af to økonomiske systemer, det ene er det risikabelt erhvervelse og omhyggelig forvaltning af de ressourcer (mad, malm og mana), mens den anden er en twist på arbejdstager placering, der kræver løftestangseffekten af ​​peons at konstruere bygninger , peoner, der ellers kunne udforske, udvide, udnytte og udrydde! At finde denne balance er afgørende for sejren!

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 120-180 minutter
Sprog: Engelsk

749,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: