Hansa Teutonica, ENG

Model/varenr.: 21003

Hanseatic League (også kendt som Hansa Teutonica) var en middelalderlig alliance mellem handelsgyldninger af byer i det nederste Tyskland, som snart ekspanderede til Nordsøen og Østersøområdet. Mange af de deltagende byer blev meget magtfulde og stolt kaldte sig Hansa byer.
Spillere konkurrerer om rigdom og prestige som handlende i Hansa League. Der er mange muligheder for at gøre det: De kan oprette et netværk af filialer i så mange byer som muligt, men de skal også udvikle deres talenter og handelsfærdigheder til at blive succesfulde købmænd.

Udvikling af sådanne handelsfærdigheder gør det muligt for spillerne at blive mere effektive i deres aktiviteter. De kan få ekstra aktioner, højere indkomst, nye privilegier og forbedret prestige point retur. Udvikling af din foretrukne profil vil give dig en fordelagtig position for din strategi mod de andre spillere.

Hansa Teutonica er meget åben for dine koncepter og giver dig den frihed, du behøver for at nå frem til toppen. Smidig brug af handlende, evig observation af dine modstanders aktiviteter, løbende forbedring af dine færdigheder og den rigtige brug af prestigefulde aktiviteter er nøglen til at blive den mest succesfulde købmand i Hanse's historie.

1 tosidet spillebord
5 paneler
16 Bonus Marker
135 Trader (træ-terninger)
20 købmænd (træplader)
12 Officerer
1 "færdige byer" Counter
1 Bonde til to-spiller spillet
4 soldater
1 regelbog

219,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: