Guild Ball - Kick Off!

Model/varenr.: SFKO-001

I Kick Off! Tager to spillere rollen som holdtræner for enten de bøllebryggerier eller de taktiske murere og spiller en kamp af Guild Ball, et blodigt mobfodboldspil med intens handling og høje indsatser.

Som træner får du strategiske beslutninger og spændende skuespil for at hente sejrspoint. Vær førsteholdet til at score 12 point og sejr er din! Dine spillere kan vinde point ved at score mål eller ved at sende de øvrige holdets spillere tilbage til bænken. Og efterhånden som dine spillere laver spil på banen, vil de generere en unik ressource, der får dit hold til at spille hårdere og bringe folkemængderne i Guild Ball brølende til deres fødder.

The kick off! starter sæt indeholder alt hvad du behøver for at spille en kamp med Guild Ball, herunder 12 forskellige karaktermodeller, hver fulde af personlighed med deres egen unikke playstyle. De medfølgende tokens og sundhedsknapper gør det nemt at spore virkningerne af hver tegns skuespil, da du kombinerer deres unikke styrker for at dominere feltet.

349,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 2,3
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: