Gùgōng (Forbidden City)

Model/varenr.: 49033

Kina, 1570. Kina er under regering af Longqing kejser, af Ming-dynastiet. Han arvede et land i uorden efter mange års dårlig forvaltning og korruption. Han boede i den forbudte by, som var pladsen til mange kejsere under Ming-dynastiet. Konstrueret fra 1406 til 1420 består komplekset af 980 bygninger og dækker 72 ha (over 180 hektar). Det er også under Ming-dynastiet, at Kinas Kinesiske Mur blev genopbygget, befæstet og udvidet. Omkring denne periode var Kina under tung angreb mongolerne, så vedligeholdelse af muren var afgørende. Det meste af hvad vi nu har forladt fra Great Wall, skyldes vi til Ming-dynastiet.

Landet var allerede berømt for sit meget indviklede bureaukrati, men det medførte også en masse korruption. Selv om straffen for korruption var meget høje, ville de højeste embedsmænd i Den Forbudte By lade ud for at opretholde forbud mod korruption ved at acceptere andrageres gaver og returnere en tilsyneladende lavere værdi.

Den Forbudte By bruger denne ekstraordinære brug som grundlag. Spillerne tager rollen som magtfulde kinesiske familier, der forsøger at få indflydelse og magt ved at udveksle gaver med embedsmænd. Gavekortene du tilbyder som spiller skal have en højere værdi end den du modtager, hvilket tvinger dig til at træffe strategiske valg vedrørende hvilke handlinger du vil tage hver tur. Du vil rejse rundt i Kina, sejle ned ad Canal Grande, købe dyrebare jade, hjælpe med at opbygge muren, sikre fordele gennem dekreter, påvirke spillet gennem intriger og i sidste ende modtage et publikum med kejseren. Hvis kun 1 spiller lykkes det, vinder han. Hvis flere spillere lykkes, vinder spilleren med de fleste VP blandt disse spillere spillet.

399,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: