Excavation Earth

Model/varenr.: MBEE001EN

Om et århundrede er alt, hvad der er tilbage af jorden, menneskehedens affald. Racerne i et nabosolsystem har en forkærlighed for artefakter efterladt af uddøde racer.

I Excavation Earth leder du en af disse racer af fremmede opdagelsesrejsende på deres søgen efter at udgrave sjældne menneskelige artefakter og sammensætte den ultimative kunstsamling, som kan sælges.

Excavation Earth er opdelt i 3 runder, som hver især starter med, at spillerne trækker en hånd med kort til flere formål, som derefter bruges til at udføre handlinger. Spillerne skiftes derefter hurtigt til at spille handlinger, der giver dem mulighed for at flytte deres opdagelsesrejsende rundt på verdenskortet, udgrave artefakter, sende handlende til basarer og indflydelsesrige personer for at påvirke priserne og handle på det sorte marked.

De artefakter, du graver op, kan enten sælges til de basarer, der har til huse hos et af de rumvæsener, der er landet på Jorden, eller de kan føjes til en samling, der vil blive solgt som en sammenhængende kunstsamling til museer i hjemlandet. Excavation Earth slutter efter 3 runder, og vinderen er den spiller, der tjener flest penge i løbet af spillet.


Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 30 minutter per person
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakke Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

395,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,36 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: