Dune - Special Edition

Model/varenr.: DUNE01-BN

En eksklusiv udgave fra Barnes & Noble! Indeholder 3 eksklusive miniaturer: The Storm, The Worm og Atomic Explosion.
Forestil dig, at du kan styre en adelig families, et gilde eller en religiøs orden på en øde planet, som er den eneste kilde til det mest værdifulde stof i det kendte univers.

Forestil dig, at du kan omskrive manuskriptet til en af de mest berømte science fiction-bøger nogensinde. Velkommen til det roste 40 år gamle brætspil, som giver dig mulighed for at genskabe den utrolige verden i Frank Herberts DUNE.

I DUNE bliver du leder af en af seks store fraktioner. Hver af dem ønsker at kontrollere den mest værdifulde ressource i universet - melange, det mystiske krydderi, som kun findes til en høj pris på planeten DUNE. Som hertug Leto Atreides siger: "Alt falmer foran melange. En håndfuld krydderier kan købe et hjem på Tupile. Det kan ikke fremstilles, det skal udvindes på Arrakis. Det er unikt, og det har ægte geriatriske egenskaber." Og uden melange ville rumrejser være umulige. Kun ved at indtage det vanedannende stof kan Guild Steersman fortsat opleve visioner om fremtiden, hvilket gør det muligt for dem at planlægge en sikker vej gennem hyperrummet.

Hvem vil kontrollere DUNE? Bliv en af personerne og deres styrker fra bogen og... Du bestemmer!

Antal spillere: 2-6
I alderen: 14+
Spilletid: 120+ minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

319,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 1,555 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: