Cryptocurrency

Model/varenr.: CRY-01

Cryptocurrency er et 2-4 spillere spil, der sætter spillerne i en kamp af wits for at få mest muligt ud af penge fra handel og minedrift cryptocurrencies. Spillere kan vælge at gøre følgende handlinger under deres tur med deres Team:

1) Spekulere og manipulere priserne på kryptokurver
2) Opret rigdom ved minedrift for nye mønter gennem et skub i dit held
minigame
3) Manipulere rygter for at påvirke dine modstanders investeringer, mens du nyder godt af det
dine

Cryptocurrency, den digitale valuta i den nye økonomi, har hjulpet mange tidlige investorer til at blive natten over millionærer. Som nyheden om disse overnattende millionærer spredte, blev det udløst af et guldstrøg, og almindelige borgere skynder sig ind i den nye grænse for kryptokurrency og forsøger at slå den rig på.

Du vil tage rollen som en kryptocurrency prospector, der leder et team af teknologiske eksperter, som vil hjælpe dig med at evaluere, handle og min forskellige kryptokurver. Men nogle af kryptokurverterne er svindel, der er designet til at røve den uønskede investor af deres penge, og det er op til spilleren at sive igennem mange lag med information for at undgå at blive narret. Du skal træffe strategiske beslutninger i at ansætte teknologiske eksperter, løse cryptocurrency mining algoritmer og manipulere informationsnetværket, samtidig med at du engagerer i taktisk mønt handel og slippe af med de tvivlsomme mønter, før kampen slutter.

299,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: