Clinic - Deluxe Edition

Model/varenr.: clinic-dlx

Dit bycentrum blomstrer, men når byen vokser, vokser behovet for akut medicinsk behandling samtidigt. Heldigvis har du og dine forretningspartnere mulighed for at opbygge en klinik til at hjælpe dem, der har behov for mere end førstehjælp. I får hurtigt bygget en indgangsfacilitet, der hjælper med at behandle og sende de forskellige tilfælde i de relevante køer. Desværre, lige før i skal åbne, forårsager jeres forskellige drømme om den ideelle klinik en kløft mellem jer, og I går hver jeres vejne, med patienter, der allerede står i kø efter hjælp. Hver af jer beslutter at opbygge klinikken I drømmer om, forsøger at ansætte læger, sygeplejersker og vedligeholdelsespersonale og bygge nye moduler, specialiserede tjenester og endda parkering for at imødekomme behovene hos alle patienterne.

Dette er din klinik! Byg det som du gerne vil give patienter den pleje, de har brug for, så du kan gøre din klinik til den mest populære i byen!

Forskellen mellem deluxe og tidligere udgaver:

  • Reglerne er blevet totalt omskrevet
  • Reglerne tilbyder to regelsæt til begyndere og eksperter
  • Reglerne inkluderer en solo-variant
  • Mange bonusser og sanktioner er blevet ændret, såsom når en patient dør på dit hospital, tur ordenen er blevet opdateret og afklaret
  • Kassen indeholder en taske med lasersnittede meeples til biler, læger, personale og sygeplejersker.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 60-150 minutter
Sprog: Engelsk

499,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,937 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: