City Council

Model/varenr.: B-GEG108

I City Council tager hver spiller rollen som et byråds medlem af en nydannet by. Regeringen vælger medlemmerne af byrådet i de første par år, indtil byen vokser og blomstrer, på hvilket tidspunkt det mest populære medlem vil modtage position som borgmester.

For at bygge byen, skal du og de andre byrådsmedlemmer opretholde et lavt niveau af forurening, bekæmpe kriminalitet, skabe arbejdspladser, og opretholde et tilstrækkeligt by budget. Hvis du og de andre ikke kan opholde det gode arbejde, vil by projektet ikke lykkes, og regeringen vil tage over, og alle spillere vil tabe.

Som medlem af byrådet, skal du også stræbe efter at vinde tillid hos de forskellige politiske grupper, som regerer gaderne i din by. Som spillet skrider frem, og byen vokser større, flere og flere politiske interessegrupper vil forsøge at påtvinge deres vilje på byen ved at banke på din kontor dør og beder dig om små "tjenester", hvor du bliver nødt til at handle på deres vegne. Til gengæld vil de tilbyde dig deres støtte og du vil modtage victory points for din personlige sag, og muligvis hjælpe dig til at blive byens første borgmester.

Indhold

Game board
Rulebook
44 Building tiles
52 "Favor" cards
28 wooden people tokens: 15 Blue collar workers,7 White Collar workers and 6 black delegates
33 wooden cubes: red (criminals), black (pollution), pink (community) and green (goods)
7 Money '$' tokens
15 round Players tokens: 3 for each player
5 player markers; 1 in each color
2 "Re-locate" tokens
2 "Sale" tokens
Key to the city token 

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,334 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: