Carnival of Monsters

Model/varenr.: AMI1044

Royal Monstrological Society tæller blandt sine medlemmer de mest berømte og respekterede eksperter inden for monsterhistorie i hele imperiet. Hvert år tillader foreningen kun et enkelt nyt medlem at slutte sig til dem, så ansøgere konkurrerer for at vise deres værd med de mest storslåede menagerier af uhyrlige dyr, de kan finde ... og fange.

For at hjælpe med disse opgaver tildeler samfundet enhver håbefuld monstrolog et lille stipendium, som de kan bruge til at ansætte yderligere eksperter og finansiere deres rejser til de magiske lande, hvor de mest eksotiske dyr findes.

Efter fire sæsoner med jagt præsenterer aspiranterne deres samlinger på organisationens årlige banket, en begivenhed kendt som ”Carnival of Monsters”.

Carnival of Monsters er et card-drafting spil, hvor spillerne forsøger at samle sæt af jordkort, så de kan fange og vise mærkelige og eksotiske monstre, ansætte talentfuldt personale til at hjælpe med at drive deres virksomhed og forfølge deres egne hemmelige mål. Der tildeles point for visning af monstre, færdiggørelse af mål og indtjening af Crowns over fire de fires åristider i spillet.

I sidste ende er spilleren med det mest rentable og spektakulære karneval vinderen!

Antal spillere: 2-5
I alderen: 12+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,512 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: