Bigfoot vs. Yeti

Model/varenr.: SAGBVY01

En kamp brygger mellem den ubestridte konge af kryptiderne Bigfoot og hans stenkold fætter Yeti, som er syg for at spille anden fjende.

I Bigfoot vs Yeti er du en up and coming kryptozoologist montage ekspeditioner i håb om at bevise eksistensen af ​​ukendte væsner som Bigfoot, Yeti, The Loch Ness Monster, Jersey Devil eller Extraterrestrials. Dit ultimative mål er at opnå berømmelse og lykke ved at være den første kryptozoolog, der krediteres den faktiske opdagelse af en ny art, der gør dig verdensberømt. På en eller anden måde har du landet dig selv, smug dig i midten af ​​fejdet mellem Bigfoot og Yeti, så det er tid til at vælge din side, da det vil hjælpe med at forme skæbnen til din forskning og i sidste ende din succes!

Under hver tur i spillet trækker spillere enten fra det ukendte (dæk) eller fra toppen af ​​tabloids (kassere). Hver spiller monterer eller forbinder ekspeditioner til de forskellige kryptider i håb om at nå ti eller flere point i spil. Hvis der opnås ti eller flere point, vil ekspeditionen anses for at have fundet tilstrækkeligt bevis for, at videnskaben tager varsel, hvilket fordobler ekspeditionens score. Også under hver tur kan der spilles et enkelt action kort, som kan gøre ting som at styrke værdien af ​​en ekspedition i spil, hente kort fra tabloids eller manipulere andre aspekter af spillet. Hver kryptid har en evne, der kan hjælpe dig på en eller anden måde og udløses, når du spiller dem. I slutningen af ​​en runde diskuterer kort i Tabloids, der matcher ekspeditioner i spillet, den ekspedition. Spillet har også en shutout-regel, der involverer ekstremterrestrials, der, hvis det opnås, forhindrer alle andre spillere i at score den runde.

149,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,251
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: