Beyond the Sun

Model/varenr.: RIO580

Dette er et brætspil om en rumcivilisation, hvor spillerne i fællesskab bestemmer menneskehedens teknologiske fremskridt i begyndelsen af rumfartsæraen, mens de konkurrerer mod hinanden om at være den førende fraktion inden for økonomisk udvikling, videnskab og galaktisk indflydelse.

Spillet spilles over et variabelt antal runder, indtil spillerne i fællesskab har opnået en række resultater i slutningen af spillet. Vinderen er den fraktion med flest sejrspoint, som opnås ved at forske i teknologier, forbedre deres økonomi, kontrollere og kolonisere systemer og gennemføre forskellige bedrifter og begivenheder i løbet af spillet.

Ved en tur flytter en spiller sin action brik til et tomt handlingsfelt og foretager derefter den pågældende handling. Derefter udfører de deres produktionsfase, hvor de enten producerer malm, øger deres befolkning eller bytter en af disse ressourcer for en anden. Til sidst kan de gøre krav på op til én achievement, hvis det er muligt.

Efterhånden som spillerne foretager handlinger, forsker de i nye teknologier, der findes i fire niveauer. Hver teknologi er en af fire typer (videnskabelig, økonomisk, militær, kommerciel), og teknologier på højere niveau skal matche en af de teknologityper, der fører til den. Således skaber spillerne deres eget teknologitræ i hvert spil og bruger disse handlinger til at øge deres militære styrke, til at hoppe til forskellige beboelige exoplanetariske systemer, til at kolonisere disse systemer, til at øge deres ressourceproduktion, til at udvikle androidteknologi, der muliggør vækst uden befolkning og meget mere.

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 14+
Spilletid: 100 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Green - Standard American-sized Sleeves, 59 x 91 mm
449,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: