AuZtralia

Model/varenr.: 4011SG

AuZtralia er et eventyr / udforskningsspil til 1-4 spillere i en alternativ virkelighed i 1930'erne. Temaet er inspireret af Martin Wallace's Study in Emerald. Efter den restorationistiske krig lå de nordlige halvkugle lande forgiftede og sult var normen. Intrepid eventyrere satte op til at udforske og afregne nye lande. Lidt vidste de efter krigen, at de overlevende gamle og deres tilbageværende loyale menneskelige hære førte deres vej til Australiens tilbageslag for at slikke deres sår.

Byg en havn, bygg jernbaner, min og gård til mad. Du bliver nødt til at forberede sig på opvågnen. Du bliver nødt til at kæmpe.

Alt du gør i spillet koster tid, hvilket er et af AuZtralias mest værdsatte ressourcer.

På et tidspunkt vil Old Ones vågne op og blive en aktiv spiller. De begynder at afsløre sig selv og bevæge sig, med potentielt ødelæggende resultater.

Du bliver nødt til at forberede klogt på opvågningen og må muligvis samarbejde med andre for at besejre de farligste gamle.

Militære enheder vil hjælpe dig med at lokalisere, bekæmpe og forsvare imod de mareridtlige væsener, som måske lurer på dit dørtrin. Foruden hardware skal du rekruttere nogle Personlige Egenskaber, som har de færdigheder og ressourcer, der kan hjælpe dig.

Rigdomme fra landet, blandet med mørke og sindssygdom venter dig i outbacken. Vil menneskeheden herske eller vil de gamle blive hævne?

499,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 2,5
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: