Altiplano

Model/varenr.: DLP1014

Dette er et bag-building brætspil i stil med Orléans, sat i det sydamerikanske højland i Andesbjergene ("Altiplano").

Hver spiller starter med en unik rollebrik, der giver dem adgang til forskellige varer og produktionsmetoder. Spillere har begrænset adgang til produktion i starten, men de kan erhverve yderligere produktionssteder i løbet af spillet, der giver nye muligheder. De mange varer - såsom fisk, alpaca, kakao, sølv og majs - har alle deres egne egenskaber og steder, hvor de kan bruges. For eksempel; mens sølv kan sælges til en høj pris på markedet, kan fisk byttes mod andre varer i havnen, og alpaca kan producere uld, som derefter kan laves til stof på gården.

Udover at opbygge en effektiv produktion, skal spillerne udføre deres ordrer på det rigtige tidspunkt, udvikle vejen i god tid og opbevare deres varer klogt nok til at fylde deres lagre på den mest værdifulde måde. Ofte er en god lagerholder mere relevant i sidste ende end den bedste producent.

 

Antal spillere: 2-5
I alderen: 12+
Spilletid: 60-120 minutter
Sprog: Engelsk og tysk

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,3
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: