7 Wonders - Armada

Model/varenr.: REP7WARUS01
7 Wonders: Armada er en udvidelse til 7 Wonders, der kan kombineres med basisspil eller enhver kombination af udvidelser.

Med denne udvidelse får hver spiller et separat "naval" bord i starten af ​​spillet udover deres wonder board. Udvidelsen omfatter yderligere røde, grønne, gule og blå kort til at blande sig i dækket, og hver gang du betaler for prisen for ethvert rødt, grønt, gult og blåt kort - ikke kun dem der tilføjes i denne udvidelse - du kan betale en ekstra pris, der vises på dit flådeskab for at fremme dit skib af den matchende farve. Når du fordyber det røde skib, får du f.eks. Marine styrke, og i slutningen af ​​en æra sammenligner du din flådestyrke mod alle spillerne ved bordet, ikke kun tilgrænsende spillere, for at afgøre, hvem der er stærkeste, hvem er næststørste , etc., med sejrspunkter udleveret i overensstemmelse hermed.

Fremskridt på de gule og blå spor giver dig mønter og sejrspidser med henholdsvis ekstra navalstyrke ved den fjerne ende af sporene. Fremskridt på det grønne spor giver dig mulighed for at opdage øer, og for at gøre dette trækker du ødækket uanset niveau, du nåede, og vælg derefter et af øerne i det dæk og sæt det i spil. Måske vil du øge din flåde, fremme et skib af en anden farve, find en kilde til råmaterialer ... du kan se hvornår tiden kommer!
199,00 DKK
Lager: Kun 4 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: