Gardus Steel Soul

Model/varenr.: GW96-44

Som den hellige Lord-Celestant of the Hallowed Knights og et levende symbol på håb for alle Orders borgere, skinner Gardus Steel Soul som et fyrtårn for guddommeligt lys i spidsen for hans Stormcast Eternals hær. Steel Soul bruger sin tro, lige så sikkert som sin runeblade og warhammer og trætter aldrig i tjeneste for sin gudekonge og de uskyldige, han har lovet at beskytte.

Gardus Steel Soul er lige så dygtig til at lede sine hellige riddere, som han er til at skære gennem Orders fjender i tæt kamp, ​​så vær ikke bange for at lade ham møde fjenden. Han er afbilledet midt i landingen efter at være blevet projiceret fra Azyr på en sigmaritisk tordenbolt, med sin krigsmantel bølgende op bag sig fra slagkraften og genskaber det ikoniske kunstværk fra Black Library-romanen Hallowed Knights: Black Pyramid. Denne fantastiske model kan bygges enten iført hjelm eller uden.

Dette plastkit i flere dele består af 15 komponenter, som du kan samle én Gardus Steel Soul med, og leveres med 1x Citadel 50mm rund base.

225,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,051 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: