Warhammer 40K: Dark Imperium

Model/varenr.: GW40-01-60

Frisk fra Marsens smeder, og klar til at bløde til forsvar for Imperiet, er Primaris Space Marines kommet til brug for krig. Bolten rifle-wielding Intercessors er styrken i kraften. Ved siden af ​​dem marcherer Plasma-Toting Hellblasters, der giver dødelig ildstøtte. Og ind i kredsløb er Inceptors med den korte række raseri af deres tvangsangreb.

Ledene disse nye krigere er mesterne i Primaris Space Marines: Løjtnanternes inspirerende tilstedeværelse, de bannerbærende ældre og styrmandens øverste, en kaptajn klædt i den nye Gravis rustning.

Dødsbevægelsen er lige så imponerende. Først op, en enhed af pest Marines. XIV-legionens arketypiske enhed svulmede med den rå rotte magt, denne form for kernen i enhver Death Guard-kraft. Nurgle fans vil også være glade for at se en shambling pest vært repræsenteret af de modstridende og varierede Poxwalkers, hver draped i klæder af tøj fra deres tidligere liv. Der er også et nyt køretøj - Foetid Bloat-drone, en flydende Daemon Engine, der jagter sit bytte med en malign intelligens.

Afrunding af Dødsbevægelsen er deres egne ledere, herunder en enorm ny forkæmperherre, klædt i forkælet Cataphractii Terminator-plade og med en af ​​de mest brutale udseende akser, vi nogensinde har set. Ved siden af ​​ham er den uhyggelige Blightbringer, en mørk refleksion af de gamle legion-bannerbærere, der bærer en forbandet pestklokke, der viger med hans ofre. Sidst men ikke mindst er den ondskabsfulde Plaguecaster - en af ​​de pestilente trollkampe i denne pox-rides Legion.

Et komplet sæt dataark til både disse Death Guard- og Primaris Space Marines-hære er inkluderet i to separate hæfter inde i boksen. Du finder også et væld af nye baggrundsoplysninger om de to kræfter og på Pestkrigene, der kæmpes i Ultramar.

Og selvfølgelig er der den nye Warhammer 40.000 bog selv. Denne 280-siders hardback-tome er inkluderet i Dark Imperium-boksen og er også tilgængelig separat. Denne bog er din guide til den nye udgave og indeholder en omfattende udforskning af Warhammer 40.000 indstillingen. Dette indbefatter nogle ret store fremskridt i historien for hver fraktion i galaksen, ikke mindst hvor der er ankomsten af ​​den store rift, kaosens stigning og lanceringen af ​​Indomitus-korstoget.

Og regler. Masser af regler. Alle de regler du har brug for til at betale den blodigste af krige i den fjerne fremtid. Udover kernereglerne for spillet er der missioner, fulde retningslinjer for de 3 måder at spille (åben, fortællende og matchet) og avancerede regler til at repræsentere de myriade krigszoner i den fjerne fremtid, herunder alle de regler du skal spille spil Af dødssteder, planetstrejke, våbenhvile og død fra himlen.

921,00 DKK
Lager: Kun 4 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: