Warhammer 40.000 Recruit Edition - Startersæt

Model/varenr.: GW40-04

Recruit Edition er designet til at være perfekt til nye spillere, der aldrig har prøvet Warhammer 40.000, og er den ideelle måde at dyppe tæerne i den spændende verden af ​​slag i det 41. årtusinde.

Uanset om du vil prøve Warhammer 40.000, er på udkig efter den perfekte gave til en nysgerrig ven, barn eller pårørende eller hvis du bare har lyst til at forstærke dine Space Marines og Necrons-hære er dette sæt er til dig!

Sammel dit sæt, byg dine modeller, og find ud af, hvordan man spiller i en række startermissioner, der gør indlæring af spillet sjovt. Når du er færdig, er det enkelt at udvide dit sæt med Elite eller Command Edition!

Dette sæt indeholder:

 • 20 push-fit plastminiaturer, der kun kræver klippere til at samles (vi anbefaler Citadel Starter Set Clippers eller Citadel Fine Detail Cutters - ikke inkluderet) - ingen lim, ingen rod, inklusive:
  • 1x Royal Warden: Royal Warden er en loyal værge, som er håndhæveren af ​​sin Overlords vilje. Modellen leveres med en Citadel 32mm Round Base.
  • 10x Necron-krigere: Necron-falanxernes vigtigste tropper, disse krigere udsletter deres bytte med nådeløse byger af atomiserende Gauss-våben. Hver model leveres med en Citadel 32mm Round Base og har et valg af hoveder og våben.
  • 3x Canoptek Scarab Swarms: Flyvende horder af disse insektile maskiner tygger gennem rustning, kød og knogler på ingen tid. Hver sværm leveres med en Citadel 40mm Round Base.
  • 1x Primaris Lieutenant: En dygtig leder, en løjtnants opgave er at hjælpe sin kaptajn i alle aspekter af hans opgaver og føre sine brødre på slagmarken. Modellen leveres med en Citadel 40mm Round Base.
  • 5x Assault Interessores: Denne gruppe af aggressive krigere river deres fjender fra hinanden i nærkamp med kraftige sving af deres chainswords. Hver model leveres med en Citadel 32mm Round Base.
 • Warhammer 40.000: Recruit Manual er din 64-siders guide til kamp i det 41. årtusinde. Det indeholder en oversigt over Warhammer-hobbyen, baggrunden for dine nye modeller og en trin-for-trin-guide til at opbygge og kæmpe med dine styrker, herunder alle de regler, du har brug for til dine første spil.
 • En tyk papirmåtte, plus en papbakke, der kan bruges som kulisser til dine første slag - omdanner ethvert køkkenbord til et passende dybt, mørkt krigslandskab!
 • Range linealer og terninger - det essentielle tilbehør, du har brug for til spil.
 • Datasheets - giver dig regler for alle modeller i sættet plus et sæt udvidelsesmuligheder for, hvornår du vil forøge din hær med nye sæt.
 • Et transfersheet til Space Marines med mange transfers, designet til at tilføje Chapter-specifikke detaljer, troppe designationer, markeringer for sejre og mere enkle - perfekt til, når du vil tilføje et sidste touch til dine malede modeller!
294,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,769
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: