The Gathering Storm: Fall of Cadia

Model/varenr.: GW40-16-60

I ti tusinde år Cadia har stået fast over for de rædsler spyede frem ved Eye of Terror. Der er ingen optegnelser over, hvor mange tapre sjæle er faldet forsvare fæstning verdener i Cadian Gate - men ved deres offer, strømmen af ​​rædsel stammede. Men der er intet offer stor nok til at stoppe, hvad der kommer.

Abaddon har udløst den fulde magt i hans trettende Black Crusade og lidt håb tilbage. På Cadia selv, Ursarkar Creed og mangfoldige Imperiets styrker montere et desperat forsvar, og de er snart følgeskab af de mærkeligste og mest magtfulde allierede. Deres ankomst sporer en kæde af begivenheder, der vil ændre tingene evigt - pylonerne vil falde, øjet åbnes og en storm vil komme.

Bogen

Fall of Cadia er den første bog i Gathering Storm serien. En 136-siders hardback fortælling kampagne bog, det introducerer Triumvirat af Imperium - Celestine, Living Saint, Tech-præst Mars Archmagos Dominus Belisarius cawl, og Inquisitor Katarinya Greyfax af Ordo Hereticus - og skildrer den bitre kamp for at beskytte Cadia fra forståelse af Abaddon den Despoiler.

Reglerne

 
Fall of Cadia indeholder et væld af nyt indhold regler for Warhammer 40,000:

- fuld regler for Fielding Saint Celestine, Belisarius cawl og Inquisitor Greyfax med nogen hær af Imperium:
 
- Saint Celestine giver Act of Faith på nærliggende enheder
 
- Belisarius cawl giver salmer af Omnissiah på nærliggende enheder
 
- Inquisitor Greyfax bringer 6 nye inkvisition taktiske mål
- Triumvirat af Imperium - en formation bringe disse tre figurer sammen;
- 6 nye Ecclesiarchy Relics og 6 Arcana Mechanicum, anvendelige ved Adepta Sororitas og Cult Mechanicus styrker;
- Grand Indkaldelse og Imperial Crusade afdelinger - kombinere Cult Mechanicus, Skitarii og Mechanicus Knights i en hær, og Black Templars og Adepta Sororitas i en anden;
- Battlezone: Empyric Storms - regler for raser Warp Storm effekter, hvoraf nogle kan være ganske drastisk: potentielt fjerne usårlig sparer, eller halvering af effektive rækkevidde af psykiske kræfter ...
- 4 nye Echoes of War missioner.

270,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: