Psychic Awakening: Ritual of the Damned

Model/varenr.: GW40-32

Bog 4 i Psychic Awakening-serien.

Den episke Psychic Awakening-serie fortsætter med Ritual of the Damned. Denne kampagnebog indeholder en række nye regler for Thousand Sons, Dark Angels og Grey Knights. Kampagnebogen fortæller også en fortælling, der fortæller om Daemon Primarch Magnus the Reds djævelske plan, samt om Prosperan Rift War, der fulgte.

Inde i denne bog på 88 sider finder du:

  • Spændende baggrundsinformation om de umiddelbare konsekvenser efter dannelsen af ​​the Great Rift og planerne, som Magnus the Red og Thousand Sons begyndte at formulere for at fremme deres egne onde mål. Indeholder også fortællinger set fra Grey Knights og Dark Angels synspunkt der fortæller om deres tapre bestræbelser i at forhindre Daemon Primarchens planer.
  • Opgaver, der giver dig mulighed for at genskabe nogle af de mest centrale punkter under konflikten, og krigszoner, der giver dig mulighed for at bringe dine slag til nogle af de mest markante steder, der blev kæmpet for.
  • Udvidede hærregler for Thousand Sons, Dark Angels og Grey Knights, herunder Warlord traitsw, stratagemer, relikvier og psykiske kræfter.
  • En ny enhed til Grey Knights - Grey Knights Chaplain - sammen med et sæt på seks litanier om renhed, som de kan bruge i kamp.
245,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,548
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: