Chapter Approved: Grand Tournament 2020 Mission Pack and Munitorum Field Manual

Model/varenr.: GW40-10

Årets udgave af Chapter Approved er den essentielle spil værktøjskasse til alle fans af Warhammer 40.000 matched play. Uanset om du er spiller regelmæssigt i turneringer eller bare kan lide at sikre, at dine kampe altid kæmpes på jævn fod, er dette et vigtigt supplement til matched play i denne udgave af Warhammer 40.000.

Inde i denne 96-siders softback-bog finder du:

  • To mission-pakker, der består af ni missioner hver til kampe med Incursion- og Strike Force-skala, der hver er designet til at tilbyde en forskellig udfordring for spillerne.
  • Retningslinjer for opsætning og spil af et matchet spil eller Grand Tournament-niveau i konkurrence, herunder foreslag til slagmarkens størrelse, tidsbegrænsning og hvordan man bedst kan bestemme sekundære mål.
  • Og meget, meget mere ...

Derudover finder du også en separat 56-siders bog - Munitorum Field Manual - der indeholder alle de nyeste matchede playpoint-opdateringer, omhyggeligt afbalanceret og afstemt i samarbejde med store turneringsarrangører og vores playtestere.

Uanset om du ønsker at tage dit matchede spilspil til et helt nyt niveau eller blot ønsker en finger på pulsen med alle de nyeste pointværdier for enhver fraktion, har Chapter Approved noget for dig og er en passende guide til den utrolige nye udgave af Warhammer 40.000.

245,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,415
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: