Getting Started With Warhammer Age of Sigmar

Model/varenr.: GW80-16

Warhammer Age of Sigmar er et figurspil med fantasy-krigsførelse. Uanset om du styrer de tapre Stormcast Eternals, de onde Kruleboyz Orruks eller en af de mange andre fraktioner, der kæmper for at dominere the Mortal Realms, bliver dine kampe i rigerne actionfyldte.

Saml din hær, byg og mal modellerne, og spil derefter mod dine venner for at se, hvem der er den bedste general. Dette magasin vil hjælpe dig med at lære alt det, du har brug for at vide for at udforske den farlige og spændende verden af Warhammer Age of Sigmar. Dit eventyr begynder her!

I dette 112-siders magasin finder du oplysninger om den krigshærgede ramme for Warhammer Age of Sigmar, hvor fire store alliancer kæmper om kontrollen over de otte Mortal Realms. Du vil lære om alle aspekter af Warhammer Age of Sigmar-hobbyen, lige fra at samle hære af fantastiske Citadel-miniaturer, male dem i de farver, du ønsker, og føre dem i kamp i et spændende krigsspil på dit bord.

Dette magasin indeholder også følgende plastikminiaturer i flere dale:

  • 1x Stormcast Eternals Vindictor (leveres med en 40mm rund base)
  • 1x Orruk Warclans Gutrippa (leveres med en 32mm rund base)

Begge modeller er designet til at blive skubbet ud af deres rammer, og de passer sammen uden brug af lim, så de kan samles på få minutter.

Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

99,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,421 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: