Skystrike Academy Squadron Pack

Model/varenr.: FSWZ84

Tilføj personalet og kandidaterne fra the Empire's mest prestigefyldte akademi til dine kejserlige eskadriller med Skystrike Academy Squadron Pack til Star Wars: X-Wing! Akademier i hele Empiret træner den næste generation af TIE-piloter og Skystrike Academys kandidater er oplært i de nødvendige færdigheder og har dedikationen til at opretholde orden i galaksen.

Denne Squadron Pack inkluderer talentfulde og loyale piloter som Vult Skerris og Ciena Ree med nye evner og opgraderinger baseret på deres optrædener i Star Wars: Rebels og Lost Stars. Ud over disse piloter finder du også en TIE/D Defender miniature og to TIE/i Interceptor miniaturer med dristige alternative farveskemaer i denne udvidelse, hvilket tilføjer endnu mere mangfoldighed til dine kejserlige eskadriller!

I denne udvidelse finder du 10 TIE/i Interceptor-skibskort og 5 TIE/D Defender-skibskort, hvilket giver dig endnu flere piloter at vælge imellem. Derudover opfordrer 35 opgraderingskort dig til yderligere at tilpasse dine Galactic Empire-eskadriller, inklusiv nye konfigurationskort til skibene og indhold til Epic-spil.Til sidst hjælper seks Quick Build-kort dig med at få disse piloter og opgraderinger i kamp så hurtigt som muligt med praktiske forudindstillede valg.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

319,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: