Fury of the First Order Squadron Pack

Model/varenr.: FSWZ87

The First Orders stjerneflysingeniører fortsætter med at udvikle nye teknologier til brug for deres flyve esser, og Fury of the First Order Squadron Pack giver spillerne mulighed for at bringe disse avancerede stjernefly med i deres spil Star Wars: X-Wing! TIE/se Bomber er fyldt med en tung ladning af ammunition, mens TIE/wi Whisper Modified Interceptor er et dødbringende fartøj, der er selv the Supreme Leader værdig. Bevæbnet med sine stealth-evner, avancerede manøvredygtighed og tunge våben leder Kylo Ren sin fanatiske 709th Legion, mens de nådesløst jager modstandsgrupper i hele galaksen.

Denne eskadronpakke har indhold til Kylo Ren og hans hengivne diehards med nye evner og opgraderinger baseret på deres udseende i Star Wars: The Rise of Skywalker og Star Wars: Resistance. Denne pakke indeholder alt, hvad du skal bruge for at tilføje 1 TIE/wi Whisper Modified Interceptor-skib og 2 TIE/se Bomber-skib til dine spil i Star Wars: X-Wing! 14 pilotkort skaber en pulje af alsidige piloter til disse skibe, som kan tilpasses på et utal af måder med de 32 medfølgende opgraderingskort. Spillere, der er ivrige efter at spille med disse skibe, kan så hurtigt som muligt bruge de fire medfølgende Quick Build-kort, som får disse kraftfulde skibe på bordet på rekordtid med effektive forslag til opgraderinger og konfigurationer.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

329,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,52 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: