Tauntaun Riders Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL40

Hoths forblæste sletter er forræderiske, selv for de indfødte dyr, men tauntaun-ryttere er uddannet til at håndtere deres robuste ridedyr og søger utrætteligt efter tegn på Emperiet. Tauntauns i sig selv kan være ret farlige, og få fjender ønsker at finde sig i vejen for disse voldsomme sne-firben.

I denne udvidelse finder du to unikke umalede Tauntaun Rider miniaturer, nok til en supportenhed sammen med et nyt enhedskort, som du kan spille i kamp. Din tauntauns naturlige hastigheds- og forsvarsmekanismer gør dem selvfølgelig nyttige i en række situationer, og denne pakke indeholder også tre opgraderingskort, der giver dig friheden til at finde en rolle til dem, der passer til din særlige kampplan.

  • Støt dine oprørshære med de to detaljerede, smukt skulpturelle tauntaun-rytter miniaturer, med deres DL-44 blasterpistoler klar, der findes i denne udvidelse!

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakke Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakke Yellow - Mini American-sized Sleeves, 44 x 67 mm
175,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,16
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: