Star Wars Legion: X-34 Landspeeder Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL36

The Rebel Alliance er ikke i stand til at matche Imperiets produktion af militært udstyr, og dee bruger alt, hvad de har ved hånden - hvilket ofte betyder at konvertere civile køretøjer til krigsmaskiner. Ud over at være udstyret med stjålne våben til at støtte rebelsoldater i kamp, ​​er det anonyme udseende af disse køretøjer ofte nyttigt for at undgå at blive fanget. Med en X-34 Landspeeder i dit arsenal kan du tilpasse en af ​​Star Wars sagaens mest ikoniske speedere, så de passer til dine behov på slagmarkerne i den galaktiske borgerkrig.

Allerede et hurtigt fartøj takket være sin kraftige afstødningsmotor bliver en X-34 Landspeeder en trussel mod selv de hårdeste imperiale modstandere, når den køres af en erfaren pilot og udstyret med et udvalg af våben. X-34 Landspeeder Unit Expansion tilføjer en X-34 landspeeder-miniature - komplet med to unikke våbenmuligheder - til dine rebel hære. Sammen med den smukt skulpturelle, detaljerede miniature finder du også et enhedskort og alle de tokens, du har brug for for at få din X-34 i gang, samt en række opgraderingskort til at tilpasse den til dine specifikke kampplaner.

Ræs ind i kampen med denne højt detaljerede X-34 Landspeeder miniature inkluderet i denne pakke! Du kan tilpasse både våbnene og besætningen på denne landspeeder miniature, bruge  en M-45 ionblaster eller en Mark II medium blaster og bringe besætning bevæbnet med rifler eller raketkastere.

349,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,22
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: