Star Wars Legion: TX-225 GAVw Occupier Combat Assault Tank Unit Expansion

Model/varenr.: FSWL35

For det galaktiske imperium er erobring af en planet kun begyndelsen på slaget. Massive køretøjer som AT-ST'er og elitechoktropper som Imperial Death Troopers kan være effektiv til at feje over slagmarker og erobre nyt territorium, men de bliver sjældent længe i de nye områder. En TX-225 GAVw Occupier Combat Assault Tank er dog mere end nok til at dæmpe enhver modstand mod Imperial besættelse.

Tungt bevæbnet og i stand til at transportere enten gods eller personale, kan en af ​​disse tanke være et alsidigt aktiv for stormtrooper der skal besætte nye områder. Med TX-225 GAVw Occupier Combat Assault Tank Unit Expansion får dine kejserlige hære en enkelt fint skulptureret, truende TX-225 miniature, der kan arbejde sammen med dine tropper på jorden for at påtvinge imperiets vilje, uanset hvor i galaksen de er. Ud over denne smukke miniature indeholder denne udvidelse også alle enhedskort, opgraderingskort og tokens, som du skal tilføje et til dine hære og udstyre det til kamp.

Besæt kejserligt område med den monstrøse TX-225 GAVw Occupier Combat Assault Tank miniature! Denne miniature tilbyder en bred vifte af tilpasningsmuligheder - med luger, der kan bygges åbne eller lukkede, forskellige stillinger til tankchefen, tre kasser af kyberkrystaller, der kan læsses i tanken eller bruges som terræn, og to muligheder for en monteret pistol: en DLT-19 blaster rifle eller en RT-97c Blaster Rifle.

429,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,383
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: