Triumvirate of the Primarch

Model/varenr.: GWGS-03

En mærkelig skæbne binder Roboute Guilliman, stormester Voldus og Fallen Angel Cypher sammen. De går en sti af forsyn; selv om det ender i fordømmelse eller udfrielse, kan ingen sige. På slagmarken, dette triumvirat af krigere er en ustoppelig, inspirerende kraft, styrke moralen af ​​dem, de fører samtidig rystende fjendens linjer med deres overvældende styrke. Cypher s pistoler brøl som Voldus 'psykiske kræfter lash - alt imens, Guilliman skridt som en genfødt gud, brølende samlingspunkt råb og slående ned utallige fjender.

Denne multi-del plast kit indeholder de dele, der er nødvendige for at samle Triumvirat af Imperium, 3 miniaturer repræsenterer dannelsen fra The Gathering Storm: Rise of the Primarch.

Inkluderet:

Roboute Guilliman - Primarch af Ultramarines - klædt i Armour of Fate, prydet med Ultramarines og Imperial ikonografi og byder på en flot ceremoniel glorie, svinger han Hånd Dominion og kejserens Sword (ja, kejserens sværd). Leveres med en skulpturelle 60mm rund bund, og byder på en brækket Imperial Eagle.

Cypher - Lord of the Fallen - pyntet i arkaisk, improviseret gear hensigtsmæssigt at hans renegade natur, er hans rustning eftermonteres med dele fra en række forskellige mønstre - hver del fortæller en historie. Han bevæbnet med en modificeret plasma pistol, og bærer en særlig interessant sværd på ryggen ... Leveres med en Citadel 32mm Round base.

Grand Master Voldus, Warden af ​​Librarius - klædt i udsmykkede terminator rustning, der bærer præg af Grey Knights, er han bevæbnet med Malleus Argyrum - en gammel Daemon hammer, der fungerer som en kanal for hans psykiske energier - og en storm bolter. Leveres med en Citadel 40mm Round base.

495,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: