Tartaros Terminators

Model/varenr.: GW01-06

Taktisk Dreadnought Armour, eller Terminator Armour, da det er mere normalt kendt, er den mest modstandsdygtige form for personlige værnemidler til rådighed for Adeptus Astartes. Oprindeligt udviklet i løbet af de sidste år af den Store korstog, og tilpasset fra den tungeste af industrielle gear, blev der flere typer og mønstre udviklet sideløbende. Måske den mest avancerede form er Tartaros mønster, der giver mulighed for større mobilitet end andre eksempler på Terminator rustning uden tab i holdbarhed eller beskyttelse.

Denne multi-del plast kit indeholder de dele, der er nødvendige for at samle 5 Tartaros Terminators, klar til at blive tilføjet til enhver Space Marines eller Chaos Space Marines kollektion. De er forsynet med en række våben muligheder:

- 5 Tigris pattern combi-bolters,
- 5 pairs of power fists,
- 5 pairs of lightning claws,
- 5 left-hand chainfist attachments,
- 1 reaper autocannon,
- 1 plasma blaster,
- 1 heavy flamer,
- 1 grenade harness

samt muligheder for en sergent - denne model har en unik torso, lændeklæde og skulderpuder samt en magt sværd og volkite oplader. Dette sæt kan bruges som en standard Terminator Squad i spil Warhammer 40.000, og leveres med 5 Citadel 40mm Runde baser.

315,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: