Space Marines Primaris Repulsor

Model/varenr.: GW48-78

Repulsor pansret transport er en dødelig kombination af manøvredygtighed og rå brute kraft. På grund af turbinearrangementet på bagsiden har den en enorm motivkraft, der holdes højt af kraftfulde anti-gravitationsgeneratorer. Repulsoren er så tungt bevæbnet og pansret, at det ikke skinner over landskabet, men i stedet knuser jorden under det. Tanken griner fremad med en dyb bastromme, der reducerer sten til grus og faldne kroppe til udtværninger af gore og pulveriseret knogle.

 
Denne flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en marinebåd Primaris Repulsor, en pansret transport, der ikke kun er i stand til at færge 10 Primaris Space Marines i kamp, ​​men også forsvare sig med det store udvalg af våben til dets rådighed. Repulsoren har et valg af:

 
- en tårnmonteret tungt angrebet gatlingkanon, som kan erstattes med en las-talon;
 
- En frontmonteret twin heavy bolter, som kan erstattes med en twin lascannon;
 
- en pintle-monteret Icarus Irontail tung stubber, som kan erstattes med en angrebet gatling kanon;
 
- en bagmonteret Icarus raketpude, som kan udskiftes med en irontail tung stubber;
 
- 2 krakstorm granatkastere, som kan udskiftes med 2 stormbolter eller 2 auto-startskibe.

 
Repulsorens krop har mange modelleringsmuligheder - der er 6 stuvningsanlæg, som er helt modulære, kan konfigureres på utallige forskellige måder med tilfælde af granater og raketbælg modelleret åben eller lukket. Topluken kan modelleres lukket eller åben; Hvis du vælger den åbne mulighed, kan du placere en Tech-marine i lugen enten pege mod fjenden eller betjene det pintle-monterede våben. Der er også de sædvanlige detaljer, du ville forvente af et kejserligt håndværk - lys, radararrayer, store udstødningsventiler og en aquila viste stolt i forgrunden.

 
Primaris Repulsor leveres som 168 komponenter, og indeholder et overføringsark og en Citadel 100 mm rund base - dette har et klart svingestativ, som kan indstilles i en vinkel og tilføjer en vis grad af camber til din model.

490,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,559
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: