Primaris Inceptors

Model/varenr.: GW48-79

Den hurtigeste af Primaris-kampbrødrene, Inceptors, fylder rollen som spydspidsstyrker. De ramte fjenden i et pludseligt og overvældende slag, og efterlod dem hylende, da opfølgende bølger af Space Marines kører hjem angrebet. Udstyret med hoppepakker og forstærket rustning, kan Inceptors slippes fra kanten af ​​en planetens atmosfæriske kuvert, vævning og vridning gennem himlen, før de smækker ned i fjendens midte.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle et sæt af 3 Primaris Inceptors. Klædt i Mk X-panserværktøj med en kraftig hoppe-pakke - stød-vektor-raketmotorer monteret på rummargenens ryg, hvilket gør det muligt for hurtige, afgrænsende spring at lukke på fjenden i svimlende fart - de præsenterer en unik, let genkendelig silhuet. Hoppepakket selv og blastskærmskoblen, der beskytter Inceptors hoveder fra den enorme varme i pakkenes raketter dominerer miniaturen med poser, der er støddæmpende, stødabsorberende enheder, der er fastgjort til støvlerne og ekstra kabelføring og ventilationskanaler, der er unikke for dette sæt. Inceptors kan væbnes med enten 2 plasma exterminatorer hver eller 2 assault bolters hver - plasma exterminators er stærkt afskærmet til at give beskyttelse mod varmeudladning og overfald bolters feature særprægede kasse magasiner.

 
5 hjelme er inkluderet, designet til at blive brugt med blast skjoldet cowl - ingen blotte hoveder her, naturligvis! 3 blast skjold hjelme er inkluderet og 4 renhed sæler - dette omfatter 1 dobbelt forsegling bruges til at skelne Sergeant.

 
Primaris Inceptors leveres som 117 komponenter, og leveres med 3 Citadel 40mm runde baser, 3 45mm flyvende stængler og et Primaris Space Marines Infantry overførselsark.

294,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,169 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: